asmizan's FotoPage

By: asmizan mazlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Jul-2007 07:47 Email | Share | | Bookmark
pedang

mane satu ha
mane nak pilih


Monday, 16-Jul-2007 02:56 Email | Share | | Bookmark
Main2 air kat Sungai Congkak

sampai2 jek dapat port cun.. ape laga.. tukar baju terjun
ape yg di pakatkan si acap n cica ni.. konpem takut air la tu
tu la kejenye.. main pasir sungai
View all 4 photos...
uiiii... sejuknye.... pergh... sekali celup sure terus melonjak naik.. konpem kalau seniman bujang lapok ader.. bukan cucuh pakai jari jek taruk kt mate tu.. sure tengok jek air dari atas then balik umah.. rase dah mandi dah kat air sungai ni.. he he.. punyelah sejuk..

nasib baik badan aku ade lemak2 lebih.. boleh la aku tahan2 kan.. sambil 4 batang rokok aku habiskan... roti pun dah 5 keping aku balun setelah OU aku sapu mayonis.. tambah plak mee goreng...

anak2 mcm biasa.. main pasir.. basah2 kaki jek.. tapi aku memang pantang.. nampak je bebudak ni main2 air.. aku simbah2.. jirus2.. dengan jurus pemutus air.. ( air dicincang takkan putus) so basah le semua lencun... sorang2 aku tangkap bawak ke air dalam.. memekik2 anak2 aku kesejukan n takut kot.. aku bantai aje rendam2 sampai le diaorang berani sikit.. rugi loooo.. perjalanan dari meru ke area hulu langat ni dah dekat sejam lebih dah.. x mandi memang tak patut...

so ni adelah sikit2 gambo kenangan mandi mande... hu hu ha


Monday, 16-Jul-2007 01:08 Email | Share | | Bookmark
Taman Permainan Setia Alam

anak2 dah membeso semua doh..
berserapan ditaman pagi2 ahad
dah siap makan baru panjat2
View all 6 photos...
nampak gaye makin save la budjet gua tuk bawak anak2 hepi2.. tempat riadah tuk diaorng main2 dah dekat dah.. dalam 15 minit jek.. tak kena tol. tak kene bayar parking.. n yg penting tak jauh dari umah.. bestnye plak.. aku sekali boleh xcercise... he he.. sambil2 mate ni liar ekori bunga2 setaman baik yg kembang mekar atau sedang berlari2.. boleh la tengok2 type A (alaaaa)... B ( boleh la) C ( cayalah... D ( Demmmm)... kekekeke faham2 sudah...

Lepas ni plak lagi la syok.. siap jek tesco nanti dekat area setia alam tu.. takdelah gua kene bawak OU gua berbelanja kt tesco S.A.. dah le kene tol.. kang balik siap nk singgah taman permainan kanak2.. takpun Mc.D.. tak pun taman air tengok ikan... lepas ni sure syok... sebelum g belanja boleh singgah main2.. balik belanja terus ke rumah.. hu hu.. boleh layan astro tengok sukan...

so adelah ni beberapa gambo masa gua dgn family gua main2 kat taman permainan setia alam petang jumaat and pagi ahad lepas


Tuesday, 7-Feb-2006 03:14 Email | Share | | Bookmark
baruuuuuuu

three tubiesssszzzz
my family
bam bam cak.. baaaa
View all 5 photos...
anak2 makin membeso... aku pun beso (perut) kekeke.. takpe rejeki tu...
hmmm kali ni aku kasi masuk akunye gambo berkepala botakz n gambo family2 aku masa majlis kawin adik aku itu hari...


Thursday, 10-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
bila anak bertambah ramai maka meriahlah keluarga

ibundaku mendukung anak bungsu ku...
apabila abang dan kakaknye bergelak ketawa
hmmm tunggulah abang n akak.. saya tahu jalan nanti...
View all 5 photos...
alhamdulillah... tanggal 17/9/2005 lahirlah zuriat aku yg ke-3 masa tu dah dekat nk pose dah... so kenelah bini aku tak berpuasa selama 29 hari coz.. last day puasa tu dia dah habis pantang jadi kenelah pose sehariiiii... kekekeke...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net